Praktisk informasjon

Postet av Rosseland Ryttersportklubb den 8. Apr 2014

Til helgen braker det løs med tredagers landsstevne på Rosseland Gård. I den forbindelse er vi avhengig av en haug med frivillig innsats og godt humør for at stevnet skal avvikles på best mulig måte. Og for at alle skal vite sine oppgaver er det nødvendig med litt praktisk informasjon.

Stevnet starter følgende tider:

Fredag: kl. 08.00
Lørdag: kl. 07.30
Søndag: kl. 07.30

På oppslagstavlen i stallen henger det en fullstendig oversikt over alle arbeidsoppgavene for stevnet med tilhørende personer som skal utføre oppgavene. Sjekk denne slik at du ikke er i tvil om hva din oppgave er når du kommer til stallen fredag morgen.

Det vil bli tilbud om smøremat for alle funksjonærer som hjelper til under stevnet. Dette finner du ved det nye kontoret på gården.

Vi trenger som sagt så mye hjelp som vi kan få, så vi håper alle møter opp og bidrar så godt dere kan med deres oppgaver! I tillegg behøver vi hjelp til ombygging av banen mellom klassene, her er det bare å slenge seg på! Alle blir satt pris på!

Tilslutt vil vi på vegne av Rosseland Ryttersportsklubb på forhånd takke for alle som bidrar til at dette stevnet skal gå knirkefritt gjennom.


Dugnad før landsstevnet

Postet av Rosseland Ryttersportklubb den 1. Apr 2014

Neste tirsdag 08. april blir det dugnad i stallen i forbindelse med landsstevnet vi skal avholde. Vi møtes kl. 17.00, og avslutter med grilling. Vi håper alle som har mulighet dukker opp og hjelper til - gir alle en liten innsats blir vi fort ferdig!

Foreløpig har vi disse punktene som må gjøres:
- Rake banen
- Plukke søppel
- Høytrykkspyle platting v/ kiosken
- Tusje opp raker
- Ta ned benker
- Sette opp skilt

Da sees vi på dugnad neste tirsdag 08. april kl. 17.00!

1 Kommentar