Sommer og Stevner.

Postet av Rosseland Ryttersportklubb den 8. Aug 2016

Sommeren er snart over og resultatene på Rosseland jentene er upåklagelige:)Forrige helg var det Åros som hadde stevne, der hentet Maria, Ida og Iselin med seg hjem hver sin 3.plass. Gratulerer!Denne helgen deltok Ida på landsmesterskapet i Grenland med flotte resultater, det ble en 1.plass og en 2.plass i MB, og en 4 sammenlagt i Landsmesterskapet. Gratulerer!
Dette er andre gangen i sommer Ida og Man representerer RRSK i Grenland.I begynnelsen av Juli deltok også Malene Stordal på sitt eget oppdrett, unghesthoppa Litouche. De red til 62,5℅ i Arendal i begynnelsen av juli. Gratulerer med flott prosent.  • Ida Mølland Bjelland og Myshall Man.

  • Iselin Toft Dyrstad og Scaldias Secondgear Shutterfly.

  • Malene Stordal og Litouche.

    Maria Gundersen og Benjamin. (Roald Gundersen-pappa og sponsor ;)

Første utestevne på Åros ridesenter.

Postet av Rosseland Ryttersportklubb den 10. Apr 2016

Ida M.Bjelland og Myshallman startet utesessongen på beste vis med 3.pl i LA og 1. pl i MB på Åros ridesenter første helgen i April :) Vi gratulerer :)Fin start på stevnesessongen 2016 for Rosselands-jentene.

Postet av Rosseland Ryttersportklubb den 18. Feb 2016

Det har vert en god start på året for Rosselandjentene :)

Vilde og Ida deltok på lands-stevne i Arendal siste helgen i Januar, Vilde smalt til med en 1.plass med ponnien sin Mingo i LA, Ida var også dobbelt null i samme klasse med Myshall man.
Andre helgen i Februar var det stevne på epona ryttersenter hvor Iselin tok med seg hjem to 2.plasser med ponnien shutterfly, Ida fikk en 3 plass i samme klasse og en 2.plass i 1m.
Forrige helg var det Arendal som stod for tur, Da ble det en 2.plass på charlotte i feil og stil, og en
5.plass på Iselin og Shutterfly i 1m.