Siste stevne i 2015.

Postet av Rosseland Ryttersportklubb den 16. Des 2015

Disse fine jentene avsluttet årets stevnesessong på julestevne på Epona ryttersenter.
Annika Herås Gudersen fikk en 6.plass i 60cm med Benjamin. Ida Marie Thorsen en 6.plass i 70cm med ponnien Shelly. Ida Mølland Bjelland en 2.plass i 90cm med Myshall Man. Julie Nateland en 5.plass i 60cm med Odin. Sandra Landås vant 1m med Utopia-gratulerer :D Kristiane Svindal fikk en 2.plass i 60cm og en 4.plass i 70cm med Gandalf.
Og Iselin T.Dyrstad var litt forvirret etter å ha gått alle banene med elevene, så hun glemte siste hinder, noe som resulterte i en deeeel tidsfeil før det ble hoppet i hui og hast, var ellers veldig fornøyd med ponnien Shutterfly.
Vi gratulerer jentene med fine runder og passeringer og lader opp til stevnesessongen 2016 med Rosselands jentene.
Ønsker alle en veldig GOD JUL OG ET GODT NYTTÅR :D
Lands stevne på Epona 27-29/11-2015

Postet av Rosseland Ryttersportklubb den 2. Des 2015

Denne fine gjengen fra Rosseland ryttersportsklubb deltok på lands stevne på epona i helgen! Det var mange fine runder, og Ida Mølland Bjelland fikk med seg en 2.plass hjem sammen med Myshall Man.
De andre ekvpasjene var Maria Herås Gundersen på Benjamin, Vilde Strandli på Mingo og Iselin Toft Dyrstad på Scaldias secondgear Shutterfly 😊Sandra Landås red Fuxia i 1.30Debutt på bortebane!

Postet av Rosseland Ryttersportklubb den 5. Okt 2015

Forrige helg debuterte Julie Nateland og Kristiane Svindal Vatne på sitt første stevne på bortebane! Kristiane red ponniene Gandalf og Wanda i 60cm i Arendal og var clear-round med begge to😊 Julie red ponnien Odin XV i 40 og 60cm:)


Resultat i norgesserien 2015

Postet av Rosseland Ryttersportklubb den 20. Sep 2015

Av 94 totalt startende lag i 3 divisjon fordelt i 6 regioner over hele Norge, kvalifiserte Rosseland ryttersportsklubb sitt lag seg til finalen i helgen i Sandnes, sammen med de 19 andre beste lagene fra hver region.
Etter to nye kvalifiseringer fredag og lørdag gikk laget fra Rosseland "team fit4fight" videre sammen med di beste lagene fra disse to dagene-og endte til slutt opp på en fin 6 plass av alle 64 lag spredt over hele landet.
Dette må en si seg veldig fornøyd med:)

Laget bestod her av:
Ida Mølland Bjelland på Sylvester
Vilde Strandli på Mingo
Iselin T.Dyrstad på Shutterfly
Inga Helle på Kazyni

Laget takker for god hjelp av Rikke Strandli under helgens stevne.


Husk sensommerstevne til helgen !

Postet av Rosseland Ryttersportklubb den 15. Sep 2015

Vi Ønsker alle velkommen til utvidet klubbstevne den 19.september i dressur og 20.september i sprang. Fortsatt ikke for sent å melde seg på, bli med da vell:)
Alle er hjertelig velkomne både som deltakere og publikum-ta med venner og familie og gjør dere klar for en helg full av hest :)