Herlige helger på Sørlandet

Postet av Rosseland Ryttersportklubb den 1. Sep 2014

Mellom alt kaoset med skolestart, ferien tar slutt, temperaturene endrer seg og alt det der, har våre ryttere komt i gang med høstens stevnesesong. De siste helgene har KRIST arrangert 2 flotte stevner hvor mange av våre har deltatt og det med gode resultater. 

Første helgen var det distrikt stevne og på fredagen var en av våre ekvispasjer allerede godt i gang på banen. Iselin Nordbø rei 80 cm og 1.00 m på sin hest Bulmers W og fikk 2.plass i begge klassene. 

På lørdagen var Ida Mølland Bjelland ute med sin ponni Strawberry Top hvor hun hadde gode runder i LA og MB med kun 4 feil. i begge klassene. En av lørdagens 1. plass var det Iselin som tok med seg. Hun og Blumers hadde en feilfri og flott runde i 1 m. Rikke Strandli fikk også med seg en første plass på lørdagen med en av sine to hester Lillestaruphøjs Killian i 1.20 m. Hun startet begge hestene isne i denne klassen og Imano VH Valenberghof fikk en herlig 3. plass. Rikke startet også Killian i 1.30 m som endte med kun 4 feil. 

Stevnets siste dag startet med Vilde Strandli og Lucky, de fikk kun 4 feil i LA. Ida og Top kom på flotte 1. plass i LA og i MB fikk de 8 feil. Iselin fikk nok en plassering denne helgen med en kjempe flott 2. plass i 1 m med sin Bulmers. Helgen avslutett med en feilfri runde av Rikke på Imano i 1.20 m. Andre helgen arrangerte de Landstevne hvor det var mange flotte ekvipasjer fra mange forskjellige steder. Helgens første ekvipasje fra Rosseland Ryttersportsklubb var Vilde Strandli på Lucky hvor de hadde en flott feilfri runde i LA og fikk 2. plass. Ida hadde også en kjempe flott feilfri runde i LA med Top, Ida startet også sin andre ponni i denne klassen og med Sylvester fikk hun kun 4 feil. Hun hadde også en kjempe fin og feilfri runde i MB med Top. 

Rakel Vikre Oftedal startet også på fredagen med sin hest Cordalis og de hadde en kjeme flott urnde i 1.20 m og fikk kun 4 feil i omhoppningen. Lørdagens startet med en 3. plass av Ida på Top i LA (Kat. 2, 3). Hun fikk også 3 plass med Sylvester i LA (Kat. 1) Ida hadde også en feilfri runde med Top i kvalifiseringen til Power Controll Cup Kat 2.

Iselin Nordbø startet også denne helgen med Bulmers i 1.10 m og fikk 4. feil i 1. fase. Rakel fikk kun 4. feil med Cordalis i 1.20 m på lørdagen. 

På søndagen hadde Vilde en kjempe fin runde med Lucky som resulterte i kun 4 feil i LA. Ida hadde en god feilfri runde med Sylvester i LA. I Finalen på Power Controll Cup Kat 2. fikk hun kun 4. feil med Top. Rakel avsluttet de flotte helgene med en flott 4. plass i 1.20 m med Cordalis. 

Vi er kjempe stolte av våre ryttere og heier på dere. Alltid. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.